Inschrijfformulier

U kunt voor dit toernooi inschrijven via onze speciale online registratiesite. Als u op de onderstaande knop klikt wordt in een nieuw venster een website geopend waar u kunt inschrijven voor al onze toernooien.

De voordelen:

  • slechts één keer registreren en daarna kunt u inschrijven voor alle toernooien.
  • u kunt zelf series bijboeken of wijzigen
  • in één overzicht al uw toernooiregistraties

 

Klik hier voor de registratie website

 

Als u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van EntriesOnline.nl dient u eerst een account aan te maken, daarna kunt u inloggen en moet u eerst het spelerprofiel invullen. Vervolgens kunt u zich registreren voor de toernooien. 

Bij het invullen van het spelersprofiel graag attentie voor de volgende punten:

  • Bij Federatie vult u de driecijferige landencode in, dus als Nederlandse speler vult u hier "NED" in (en dus geen NBF, ned of NL). Belgische spelers kunnen hier "BEL" invullen.
  • Als u lid bent van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) vul dan bij "pasnr." het nummer van uw bowlingpas in. Dit versnelt de inschrijfprocedure tijdens het toernooi.
  • Bij het pasnummer hoeft u niet de code van de vereniging in te vullen, alleen uw lidnummer

 

entriesonlinefordummiesGebruikershandleiding

Onze website voor de inschrijvingen is eenvoudig in gebruik, toch hebben we besloten een korte handleiding te schrijven met duidelijke aanwijzingen hoe u deze site kunt gebruiken. Klik op de afbeelding om deze handleiding te downloaden.