shuttle

De organisatie van het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi heeft een shuttle service voor de deelnemers. De volgende diensten worden aangeboden:

 

Donderdag  -  Schiphol Pickup

Alleen op donderdag (28.02.2019) is het mogelijk om gebruik te maken van de shuttle service bij aankomst op Schiphol Airport in Amsterdam. Afhankelijk van het aantal spelers dat aangeeft van deze dienst gebruik te willen maken en de aankomst van de vluchten zullen er twee of drie ritten worden gereden. Spelers kunnen gebruik maken van de shuttle tegen een bijdrage van 20 euro p.p.

Na 14 februari zullen we alleen verzoeken voor een airportshuttle accepteren als deze binnen het bestaande schema kunnen worden ingepast.

 

Vrijdag > Maandag - Hotel Shuttle

Tijdens het Bronzen Schietspoel Toernooi zal er een shuttle rijden tussen het officiƫle hotel en Dolfijn | the plays to be. Deze dienst is gratis voor deelnemers en supporters die een hotelkamer hebben geboekt bij Van Der Valk Hotel Tilburg.

 

Zondag/Maandag - Airport Return

Naar behoefte zal op zondag en maandag de shuttle worden ingezet om deelnemers terug te brengen naar Schiphol. U dient dit zelf zo vroeg mogelijk aan te geven bij de chauffeurs. Deelnemers kunnen van deze dienst gebruik maken tegen een bijdrage van 20 euro p.p. Er is een maximum aan het aantal personen dat wij per rit kunnen vervoeren.

 

Om gebruik te maken van de Schiphol Shuttle kunt u een email sturen aan !